رییس موسسه كتابشناسی شیعه در جمع پژوهشگران مركز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم بر ضرورت مطالعه زندگی نامه خودنوشت علما و بزرگان تاكید كرد.
به گزارش روابط عمومی مركز تخصصی مهدویت، حجت الاسلام والمسلمین رضا مختاری در مراسم تجلیل از پژوهشگران مركز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم با اشاره به اینكه زندگی نامه خودنوشت علما می تواند به منزله عمر دوم باشد تصریح كرد: كسانی كه مقید بوده اند تا هر آنچه اتفاق افتاده را درست بنویسند، زندگی نامه هایشان بسیار درس آموز است.
وی افزود: یكی از همین افراد علامه شرف الدین است كه در جهات مختلف ممتاز و پیشتاز هستند و كتاب ایشان نثرشاهكاری دارد و در جهان عرب، كتبی كه نثرعالی و ادبیات جذاب داشته باشند بسیار تاثیرگذار هستند و از آنان استقبال می شود.
رییس موسسه كتابشناسی شیعه ادامه داد: یكی از اشكالاتی كه به ما وارد می باشد، این است كه در زندگی شخصی، عمومی و برنامه ریزی ها به این خودنوشت ها توجه نمی كنیم، زیرا اگر تجربه های آنان را كسب كنیم، می توانیم بكار ببریم.
وی با اشاره به خودنوشت مرحوم كاشف الغطا گفت: افرادی مثل مرحوم شرف الدین و علامه سید محسن امین، اگر كتابی منتشر می شد را سریع رصد كرده و می خواندند و اگر دارای شبهه ای بود به آن پاسخ می دادند.
حجت الاسلام والمسلمین مختاری در پایان با بیان اینكه بیشتر نویسندگان دایره المعارف ها، مفسران نهج البلاغه و… افرادی غیرطلبه هستند خاطرنشان كرد: باید در این زمینه ها طلاب حضور فعال تر و جدی تری را داشته باشند.